fbpx

Maklumat Kami

Tentang Kami

Maklumat korporat , portfolio dan keterangan berkenaan pengalaman dan perkhidmatan yang kami tawarkan berkaitan pengurusan harta pusaka kepada masyarakat umum.

Warisan Zulaika Resources

Warisan Zulaika Resources ialah sebuah identiti perniagaan berdaftar dengan SSM dan berpengalaman luas dalam memberi khidmat kepada para waris untuk menyelesaikan pelbagai isu yang melibatkan harta pusaka.

Kami amat yakin dengan kebolehan kami untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk menyelesaikan sebarang isu atau mengurus sebarang perkara berkaitan harta pusaka untuk pihak waris.

 
Hubungi kami untuk konsultasi percuma!
Pengalaman Berkhidmat
Pengalaman berkaitan urusan harta pusaka 92%
Kemahiran Dokumentasi
Kerja-kerja dokumentasi harta pusaka 88%
Kompentensi Perundangan
Pengetahuan perundangan dan proses 90%
Kemahiran Jururunding
Kemahiran rundingan 85%
Rangkaian & Tenaga kerja
Kapasiti Khidmat 99%

Profil Pengurus

Norhasniza binti Norruhadi memiliki Ijazah sarjana Muda dalam Perakaunan dari UKM, Bangi Selangor pada tahun 2003. Pengalaman dalam bidang perbankan selama 3 tahun sejurus graduasi di OCBC Bank, Kuala Lumpur dalam analisa pasaran serta penyediaan penyata kewangan. Kemudian belia menyambung pelajaran dalam Master Perakaunan di UITM Shah Alam pada tahun 2008.

Kemudian, beliau meneruskan kerjaya dalam bidang analisa akaun di Johnson Petaling Jaya selama dua tahun. Kemudian belia mula meneroka bidang hartanah pada tahun 2014 di Vivahomes Realty. Di sinilah bermula pengalaman dan ilmu yang ingin beliau kongsikan bersama masyarakat dalam pemilikan hartanah dan isu berkaitan.

 

Pengurus – Warisan Zulaikha Resources

Khidmat Urusan Harta Pusaka Profasional

0
Bilangan Klien
0
Dokumentasi Terlibat
0
Rujukan Kes
0
Kes Selesai
Scroll to Top