fbpx

Permohonan Surat Kuasa Mentadbir

Surat Kuasa Mentadbir diperlukan oleh seseorang waris pada situasi mati tidak meninggalkan wasiat bagi membolehkannya mentadbir harta si mati menurut undang-undang.

Kami boleh membantu anda mencari, mengumpul, menyusun serta memproses segala maklumat yang diperlukan bagi mendapatkan surat kuasa mentadbir samada daripada Mahkamah, Pejabat Tanah ataupun Amanah Raya dengan segera.

Carian dan semakan semula surat kuasa mentadbir, membuat pertukaran pentadbir bagi menggantikan yang telah meninggal dunia, kes lama tertangguh atau lain-lain urusan yang berkaitan surat kuasa mentadbir juga kami boleh selesaikan.

Biografi Pengarang

Norhasniza_Norruhadi-removebg-preview
Haniza Hadi

Haniza Hadi

Memiliki Ijazah sarjana Muda dalam Perakaunan dari UKM, Bangi Selangor pada tahun 2003 dan Master Perakaunan di UITM Shah Alam pada tahun 2008. Pengalaman dalam bidang perbankan selama 5 tahun dalam analisa pasaran serta penyediaan penyata kewangan dan antaranya berkhidmat di Johnson - Petaling Jaya dan kemudiannya menceburi bidang hartanah pada tahun 2014 di Vivahomes Realty. Di sinilah bermula pengalaman dan ilmu yang ingin beliau kongsikan bersama masyarakat berkenaan hartanah dan isu berkaitan harta pusaka.

Jika anda dapati nukilan saya ini bermanafaat kepada semua, harap kongsikan bersama. Jazakallahu khair.

Scroll to Top